Ligamästarna i fotboll firas med frimärke från Åland Post | www.alandpost.ax

Ligamästarna i fotboll firas med frimärke från Åland Post

Åland Post gratulerar fotbollslaget IFK Mariehamn till ligaguldet 2016 med att ge ut ett personligt frimärke inom ramen för Mina frimärken. Det åländska guldfrimärket finns nu till försäljning i Postens webbshop.

Åland Post deltar i hyllningarna av fotbollslaget IFK Mariehamns fantastiska ligatitel i fotboll 2016 och producerar åter igen ett unikt specialfrimärke som finns till försäljning från och med 26 oktober. Frimärket ges ut inom tjänsten Mina Frimärken, där privatpersoner och företag kan välja ett eget motiv till ett frimärke.

Åland Posts specialfrimärke visar ett foto av Daniel Eriksson. Frimärket är placerat i ett miniark med 8 frimärken. Miniarkets ram utkom 2015 och är utformat av Åland Posts Brand Manager Cecilia Mattsson. Frimärkets valör är Europa (värde 1,30 €) och kan användas som porto för brev och kort som skickas från Åland till Finland, Norden, Europa och världen.

Upplagan på frimärket är begränsad till 1000 ark och minimibeställning är ett ark om 8 frimärken som kostar 12,50 € + hanteringsavgift. Miniarket kan endast beställas via Åland Posts webbshop.

Observera att specialfrimärket ges ut utanför Postens officiella utgivningsprogram på samma sätt som de utställningsfrimärken som produceras till frimärksutställningar som Åland Post deltar i runtom i världen. Den 1 oktober 2015 gav Åland Post ut ett liknande specialfrimärke efter IFK Mariehamns historiska vinst i finska cupen.