Åland Post samarbetar med DHL Express | www.alandpost.ax

Åland Post samarbetar med DHL Express

Sedan 1 maj 2016 har Åland Post en ny samarbetspartner i DHL Express. DHL ägs av Deutsche Post och finns i över 220 länder och territorier. Det gör DHL till världens mest internationella företag.  

Samarbetet med DHL Express innebär att våra kunder får tillgång till ett världsomspännande logistiknätverk. DHL Express är DHL:s affärsenhet som är specialiserad på internationella expresstransporter med flyg till och från hela världen och även med biltrafik inom Europa.

”Att ha starka samarbetspartners som DHL Express gör att vi kan höja vår servicenivå ytterligare för de åländska företagskunderna. Det gör det ännu lättare för Åland Post att erbjuda smarta distributionslösningar. Vi kan på så sätt bistå våra kunder med ett stort urval av dörr-till-dörr-expressleveranser och transportera försändelser över hela världen via flyg och biltransporter, säger Dan Johansson, affärsområdeschef Åland Post Logistik.”

”Samarbetet med en aktiv lokal expert gör det enkelt för företags- och privatkunder på Åland att använda DHL’s globala tjänster och nätverk”, säger Peter Ervasalo, verkställande direktör på DHL Express (Finland) Oy.

Tidigare i år startade Åland Post samarbetet med DHL Freight och DHL Global Forwarding Finland, DHL’s affärsenheter som är specialiserade på vägfrakt i Europa samt global flyg- och sjöfrakt.