E-tjänst | www.alandpost.ax

E-tjänst

Med E-tjänsten har era anställda alltid sina friskvårdsförmåner bekvämt till hands i mobilen. Observera att för att kunna nyttja denna tjänst krävs att era anställda har en smartphone och ni behöver deras mobiltelefonnummer. E-tjänsten är säker och lätt att använda. Denna elektroniska tjänst är en god gärning miljömässigt då inga papper används till kuponger och heller ingen transport krävs för distribution.

När ni gjort klart en beställning kommer era anställda inom kort från Åland Post att få ett sms med en länk. När de öppnar sms:et och klickar på länken kommer de till sitt personliga friskvårdskonto. Denna sida kan med fördel sparas till telefonens hemskärm för att lätt komma åt den i framtiden eftersom den då ligger kvar som en app. 

Fördelar med e-tjänsten:

  • E-tjänsten är förmånligare eftersom det inte tillkommer någon beställningsavgift per person då ni beställer E-tjänsten.

  • Från det att ni beställer E-tjänsten till era anställda till att de kan börja använda den går det betydligt snabbare än vid kupongbeställning.

  • Ni behöver inte distribuera ut kuponger till era anställda.

  • Den anställde kan betala en ojämn summa till leverantören, exempelvis 7,50 euro, och är alltså inte tvungen att hålla sig till kupongvärdet.

  • Ni är med E-tjänsten friare att bestämma motions- och kulturvärdet ni ger till era anställda. Ni kan exempelvis ge era anställda 152 euro om ni skulle vilja det. Med motions- och kulturkupongerna är ni begränsade till att beställa i jämna tal om 5 euro, t.ex. 35 euro, 45 euro, 150 euro osv. Dessa kupongerna alltid har ett värde på 5 euro per kupong.

  • Om en anställd slutar hos er och inte redan använt hela sitt friskvårdssaldo kan ni som arbetsgivare enkelt ta bort personen och han/hon har då inte längre tillgång till sitt friskvårdskonto.

Här kan du se hur e-tjänsten ser ut och fungerar i mobilen: