Friskvårdskuponger | www.alandpost.ax

Friskvårdskuponger

Det finns tre olika kuponger för olika friskvårdsförmåner: 1. Motion, 2. Motion/Kultur och 3. Massage. På kupongerna står företag / arbetsgivare, ditt namn och sista giltighetsdatum (31 december) färdigtryckt. Kupongerna levereras av Friskvård.ax och delas ut till dig av din arbetsgivare.

Exempel på hur friskvårdskupongerna ser ut:

Exempel på friskvårdskuponger

Motion och Motion/Kultur

Kupongerna för Motion och Motion/Kultur har alltid ett värde på 5 euro per kupong. Kupongerna för Motion och Motion/Kultur fungerar hos samtliga leverantörer.

Massage

Vilket värde som trycks på massagekupongerna bestämmer arbetsgivaren, dock max 30 euro per massagekupong enligt skattemyndighetens anvisningar. Massagekupongerna kan vara begränsade till enbart vissa leverantörer av arbetsgivaren. Fråga din arbetsgivare vilka massageleverantörer du kan använda din massagekupong hos. Det går endast att använda en massagekupong per massagetillfälle. 

Kupongerna är personliga

Vid betalning med kupong kommer leverantören att begära legitimation så att ditt namn stämmer överens med namnet på kupongerna. Kupongerna är för personligt bruk och kan inte bytas mot pengar eller presentkort. Kupongerna är försedda med streckkod som gör att de är skyddade mot kopiering och missbruk.