TILL DIG SOM SKA ANVÄNDA DIN FRISKVÅRDSFÖRMÅN | www.alandpost.ax

TILL DIG SOM SKA ANVÄNDA DIN FRISKVÅRDSFÖRMÅN

När du som anställd fått friskvårdsförmånen av din arbetsgivare har du ett stort utbud av friskvårdsleverantörer inom motion, kultur och massage att välja bland.

Din arbetsgivare väljer i vilken form de vill ge dig friskvårdsförmånen. Det finns två olika alternativ: 

Arbetsgivaren väljer även vilka av de olika förmånerna som ges till dig (motion, motion/kultur, massage). Friskvårdförmånen har en giltighetstid på ett helt kalenderår så sista giltighetsdatum är alltid den 31.12 det året du får förmånen. 

Observera att när det gäller motion och kultur har du som anställd tillgång till alla leverantörer i utbudet. När det gäller massage har din arbetsgivare möjlighet att välja vilka massageleverantörer de anställda ska kunna nyttja förmånen hos. Detta betyder att du som anställd kanske inte kan nyttja din massageförmån hos alla massageleverantörer på vår lista. Din arbetsgivare informerar dig om vilka du kan använda din förmån hos. 

Om du saknar någon leverantör i utbudet kan du antingen prata med din arbetsgivare och be dem ta kontakt med oss på Friskvård.ax eller prata direkt med leverantören och be dem ansluta sig till Friskvård.ax. Kontaktuppgifter till oss hittar du här.