Friskvårdskuponger | www.alandpost.ax

Friskvårdskuponger

Det finns tre olika kuponger för olika friskvårdsförmåner, kuponger för motion, kuponger för motion och kultur och slutligen massagekuponger. På kupongerna står arbetsgivare, arbetstagarens namn och sista giltighetsdatum (31 december) färdigtryckt. Kupongerna levereras av Friskvård.ax och delas ut till arbetstagaren av arbetsgivaren.

Bilder på olika varianter av friskvårdskuponger

Motion och motion/kultur

Kupongerna för motion och motion/kultur har alltid ett värde på 5 euro per kupong. De trycks på perforerade A4-ark med 10 kuponger per ark. Dessa kuponger kan användas hos samtliga leverantörer.

Massage

Arbetsgivaren väljer summan man vill subventionera per massagetillfälle, dock max 50 euro. Detta värde trycks sen på massagekupongerna. Det går endast att använda en massagekupong per massagetillfälle. Även massagekupongerna trycks på perforerade A4 ark. När det gäller massageförmånen har arbetsgivaren möjlighet att från utbudet av massageleverantörer, välja vilka leverantörer som arbetstagarna ska kunna använda förmånen hos.

Kupongerna är personliga

Vid betalning med kupong kommer leverantören att begära legitimation. Kupongerna är för personligt bruk och kan inte bytas mot pengar. Kupongerna är försedda med streckkod som gör att de är skyddade mot kopiering och missbruk.