E-tjänst | www.alandpost.ax

Störning:

E-tjänst

Med E-tjänsten har era anställda alltid sina friskvårdsförmåner bekvämt till hands i mobilen. Observera att för att kunna nyttja denna tjänst krävs att era anställda har en smartphone och ni behöver deras mobiltelefonnummer. E-tjänsten är säker och lätt att använda. Denna helt elektroniska tjänst är en god gärning miljömässigt då inga papper används till kuponger och heller ingen transport krävs för distribution.

När ni gjort klart en beställning kommer era anställda inom kort från Posten att få ett sms med en länk. När de öppnar sms:et och klickar på länken kommer de till sitt personliga friskvårdskonto. Denna sida kan med fördel sparas till telefonens hemskärm för att lätt komma åt den i framtiden eftersom den då ligger kvar som en app. 
 

 

Fördelar med E-tjänsten

  • Från det att ni beställer E-tjänsten till era anställda till att de kan börja använda den går det betydligt snabbare än vid kupongbeställning.

  • Ni behöver inte distribuera ut kuponger till era anställda.

  • Ni behöver inte begränsa friskvårdsvärdet ni ger till era anställda till hela 50-tal. Ni kan exempelvis ge era anställda 160 euro om ni skulle vilja det. Med kupongerna är ni begränsade till att beställa i hela 50-tal såsom 50 euro, 100 euro, 150 euro osv eftersom kupongerna levereras i ark om 10 kuponger per ark.

  • Den anställde kan betala en ojämn summa till leverantören, exempelvis 7,50 euro, och är alltså inte tvungen att hålla sig till 5 euro, 10 euro osv.

  • Om en anställd slutar hos er och inte redan använt hela sitt friskvårdssaldo så kan ni som arbetsgivare enkelt ta bort personen och han/hon har då inte längre tillgång till sitt friskvårdskonto.

  • Det kostar inget extra att göra tilläggsbeställningar för E-tjänst till eventuell ny personal.