Brev, paket & försändelser | www.alandpost.ax

Brev, paket & försändelser

På de här sidorna hittar du information om olika typer av reklamutskick samt olika sätt att skicka brev och paket. Därtill kan du läsa om smidiga och enkla lösningar för utskrift och kuvertering. 

Brev och paket

Priser för brev finns i menyn till vänster under respektive sätt att betala portot. Mera information om storlekar, leveranstider och annat gällande brev finns på våra privatkundssidor. 

Information och priser för olika sätt att skicka paket finns i menyn till vänster. Är du i behov av snabba och säkra transporter rekommenderar vi dig att ta en titt på Jetpak och Posten Kurir.

Direktreklam

Det bästa sättet att nå alla hushåll på Åland eller vissa mottagargrupper är att utnyttja Postens distribution av oadresserad direktreklam (ODR).
Adresserad direktreklam (ADR) är ett kostnadseffektivt sätt att skicka många adresserade försändelser. Du kan läsa om de båda alternativen i menyn.

Om du inte är bekant med våra tjänster sedan tidigare eller om du är i behov av en kundanpassad lösning rekommenderar vi dig att kontakta oss.

Mathias Falander
Säljare, Posttjänster
+358 18 636786
mathias.falander@alandpost.com